CLUJ: Accident grav pe DN 1C. Un pieton spulberat de mașină chiar în fața casei VIDEO



Un accident rutier grav,soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, sâmbătă seară, pe DN 1C, pe raza localității Mintiu Gherlii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21, spun pompierii dejeni, care au intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare. La locul solicitării a ajuns și o ambulanță cu medic de la Gherla, care a luat imediat în grijă victima. Aceasta a suferit mai multe leziuni și traumatisme, cel mai grav fiind unul cranio-cerebral, bărbatul fiind găsit de medici într-o baltă de sânge, scrie someseanul.ro.

Victima a fost urcată în ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul care a lovit pietonul, un bărbat din Bistrița, se întorcea spre casă de la o petrecere, fiind însoțit de mai multe persoane și de o altă mașină. Acesta spune că nu l-a văzut pe bărbatul care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului național.

Din primele informații, pietonul ar fi sărit de pe marginea drumului, din beznă, direct în fața mașinii. Conducătorul auto a încercat să evite impactul, ajungând pe contrasens, însă nu a mai apucat să-l evite pe bărbat, pe care l-a văzut prea târziu și din cauză că în zonă nu există nicio rază de iluminat public.

În urma impactului, bărbatul de aproximativ 70 de ani a fost proiectat pe carosabil, unde a rămas inconștient. Acesta locuiește chiar în casa în fața căreia s-a produs evenimentul rutier.

Comentarii Facebook