Miercuri 24 Aprilie

Cluj - Accident de muncă mortal pe un șantier din cartierul Bună Ziua

 

Un tânăr muncitor și-a pierdut viața în cursul zilei de joi, 9 februarie, pe șantierul Sopfia Residence, din cartierul Bună Ziua.

 

Joi, în jurul orei 14:30, pe santierul Sopfia Residence, strada Buna Ziua, nr. 43, s-a surpat un mal de pământ si a murit o persoană. Un tânăr de aprox 20 de ani. A fost SMURD-ul, Politia, Pompierii, Criminalistica, toată lumea. Curios ca astăzi lucrează din în aceasi groapa în care ieri a murit un om”, ne-a relatat un martor.

 

Poliția Cluj susține că s-a declanșat o anchetă. ”La data de 9 februarie a.c., Politia a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

 

Conform primelor verificări, un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Constanţa, care lucra pe un  şantier de construcţii de pe strada Bună Ziua, a fost prins sub un mal de pâmânt care s-a surpat, incident soldat cu decesul acestuia. 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook