Cluj - Accident cu multiple victime. A fost implicat si un microbuz - VIDEO


Un accident rutier cu mai multe victime s-a produs vineri dimineata, pe Dj161D, pe raza comunei Mica, între localitățile Nireș și Unguraș, lângă Dej.

Conducătorul  unui autoturism, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa înspre localitatea Unguraș, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un microbuzul care efectua transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, rezultând rănirea conducătorului autoturismului și a doi pasageri din microbuz,  respectiv a unei tinere de 16 ani și a unui tânăr în vârstă de 17 ani. Testările alcoolscopice au rezultat negative.

ISU Cluj - Accident rutier în care a fost implicat și un microbuz

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport scolar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook