Cluj: A așteptat 3 ore degeaba după o ambulanță. Adevărul e că echipajele sunt blocate cu cazurile de COVID


Clujenii care sună la 112 au mari probleme și găsesc cu greu o mașină liberă, majoritatea fiind ocupate cu cazurile de COVID. În Cluj-Napoca este posibil ca lucrurile să stea mai bine, dar în orașele mici sau în mediul rural e jale.

Un bărbat din Huedin a relatat prin ce probleme a trecut. 

Dragi prieteni, aduc în fața dvs o situație care se intampla în zilele noastre democratice, nu voi depune plângeri că nu am chef să văd scandaluri de niciun fel, dar măcar aici vă spun ca să înțelegeți ce se întâmplă.

În data de ieri, 13 octombrie, orele 11:00 m-am trezit din somn, fiind după orele de muncă de noaptea, m-am pus să dorm la ora 6 jumate dimineața. La ora 11:00 m-am trezit cu o cădere puternică de amețeală, stări de vomă, se învârtea casa cu mine puternic. Am stat linistit în pat cu speranța ca-mi revin, dar văzând că nu-mi revin m-am speriat și am luat decizia să sun la 112, să-mi trimită o ambulanță.

Am sunat la ora 11:28 și mi-au spus operatorii să aștept liniștit acasă că va veni. M-am pregătit tot în asteptarea ambulanței, am stat, am stat, a trecut ora 12, 13, 14, iar la ora 14:27 am sunat a doua oară și am întrebat dacă vine ambulanța că nu mă simt bine deloc. Mi-a zis că nu vine, le-am mulțumit pentru serviciu și i-am zis să nu mai vină, apoi m-am urcat în mașina personală riscând și am plecat la spitalul Huedin! 

Înțeleg că-i pandemie, dar nici să lași restul oamenilor cu probleme de sanatate să moară având o speranța în autoritățile care nu mai vin”, a relatat Daniel.

Comentarii Facebook