Club de pensionari si sediu al politiei locale, inaugurate in Grigorescu FOTO

 

Un club al pensionarilor si un sediu al politiei locale au fost inaugurate in cartierul Grigorescu.

 

Primarul Radu Moisin a declarat ca cele doua sedii au fost inaugurate cu ajutorul unor firme private, care au asigurat fondurile. "Societatea Flora a dat in folosinta gratuita Primariei spatiul pentru 2 de ani. Coral a platit lucrarile de amenajare, care s-au ridicat la 90.000 de lei", a spus Radu Moisin.

 
Spatiul are o suprafata de 100 de mp (60 mp – pentru clubul pensionarilor si 40 mp pentru sectia de politie locala) si a fost realizat cu ajutorul firmei Coral, care ne-a acordat o sponsorizare pentru amenajarile aferente. Costul total al lucrarilor s-a ridicat la suma de 111.000 lei

Lucrarile realizate pentru cele doua institutii cu functiuni specifice au fost: amenajarea de birouri, holuri, sala club, grupuri sanitare pe sexe, accese separate, lucrari de amenajari, compartimentari interioare, instalatiile aferente, dar si lucrari de inlocuire a tamplariei exterioare.

Sectia nr. 5 a Politiei locale va fi alcatuita din cate 6 inspectori de la Serviciul Ordine si Siguranta Publica. De asemenea, in aceasta sectie vor fi prezenti si politisti locali de la celelalte servicii de specialitate ale Directiei Politia Locala – Control urbanism si disciplina in constructii, Control protectia mediului si igienizare, Inspectie comerciala, Control trafic rutier.

In ceea ce priveste clubul pensionarilor inaugurat astazi, acesta  este cel de-al 7-lea astfel de club pe care-l deschidem in oras pentru varstnicii clujeni. Avem in total 2000 de pensionari in evidentele noastre, dintre care 1000 frecventeaza aproape zilnic cluburile realizate de municipalitate. Aici acestia au posibilitatea de a se intalni cu persoane de varsta lor, de a lega prietenii si au ocazia sa urmareasca emisiuni si filme la TV, sa citeasca presa, sa joace remy sau sah.

Sectia 6 de Politie locala din Zorilor

Sectia 6 de pe strada Observatorului nr. 1, bl OS1 are o suprafata de 50,60 mp. Spatiul a fost impartit in 2 birouri, iar structura organizatorica este aceeasi cu cea de la sectia 5 din Grigorescu.

Au fost realizate lucrari de reparatii tencuieli, zugraveli, tamplarie, pardoseli din parchet, revizuiri ale instalatiei electrice si suplimentari ale corpurilor de iluminat.
Valoarea totala a acestor lucrari realizate de ANDO CONSTRUCT a fost de  28.277 lei.


Comentarii Facebook