Ciubucăreală la pista de popice de la Baza Sportivă din Gheorgheni? Ce a pățit o clujeancă - FOTO


O clujeancă a făcut plângere la Primăria Cluj-Napoca după un incident survenit la baza sportivă din Gheorgheni, la pista de popice, unde sepoate juca gratuit, pe baza de programare.

Tocmai am intampinat o situatie ciudata la baza sportiva din Gheorghieni. Implica un abuz din partea unui angajat al Primariei responsabil de pista de popice, pe numele lui A.K. 

Mi s-a cerut sa parasesc pista de popice, intrucat, desi aveam echipament de sport (adidasi de schimb), mi s-a reprosat ca nu am si pantaloni de schimb, eu fiind in blugi. M-am conformat, desi mi se pare o regula nefireasca ca pentru a juca popice sa fie nevoie de un alt fel de echipament decat pantofi de schimb, dar fiind pentru prima data cand vizitam baza, mi-am asumat vina.

Spre surprinderea mea, la iesire, un domn imbracat in totalitate in blugi si cu pantofi de strada evident prafuiti, juca pe pista atribuita mie prin rezervare, dar pe care mi s-a cerut sa o parasesc. Am cerut lamuriri domnului A.K. in privinta acesta, insa, cu nonsalanta, mi-a raspuns ca probabil a fost doar o scapare a dansului ca nu l-a atentionat pe domnul in cauza si ca urmeaza sa il atentioneze. Evident acest lucru nu s-a intamplat si domnul in cauza a jucat nestingherit in continuare, neparasind sala de popice. L-am pozat in 3 fotografii, cu tot cu angajatul Primariei langa el, chiar in momentul in care folosea pista cu imbracamintea de strada.

Nu vreau sa cred ca exista angajati care isi rotunjesc veniturile din acest serviciu gratuit al bazei sportive din Gheorghieni, insa nu pot sa nu ma intreb de ce acest comportament al acestui domn platit din banii nostri ai cetatenilor”, ne-a relatat Diana..

Clujeanca spune că situația trebuie lămurită, pentru ”ca macar ceilalti cetateni sa nu pateasca la fel ca mine, crezand ca isi fac rezervare la un serviciu gratuit... Dar, in fapt, probabil luand in calcul alte considerente, de ordinul unui ciubuc oarecare, nu vor putea sa se bucure de beneficiile bazei finantate tot din banii lor”.

Diana a făcut și o reclamație la Primăria Cluj-Napoca în urma acestui incident, iar problema este investigată.

Dacă ați fost martorii unui incident care vreți să ajungă în atenția publică sau aveți dovezi despre vreun abuz, ne puteți scrie pe emailul office@stiridecluj.com sau direct pe Facebook. Un reporter Știri de Cluj vă va contacta de urgență, la orice oră!

Untitled.png

Comentarii Facebook