Cine este presupusul criminal al tinerei dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are antecedente de violență


Tânăra care a dispărut din Cluj-Napoca în 23 mai a fost găsită moartă în zona unei benzinării dezafectate din satul Corniţel, comuna Borod, aproape de  Aleșd. Cadavrul a fost găsit miercuri, în jurul orei 15.00.

Molnar Beata a plecat din Cluj-Napoca alături de Bone Ferenc, fără să se mai știe nimic de ea, de luni până miercuri. 

Anchetatorii ştiu că cel care a însoţit-o pe Molnár Beáta este cunoscut cu antecedente violente, Boné Ferenc a fost cadru didactic al Facultății de Arte Film, Fotografie și Media de la Universitatea Maghiară Sapientia Transilvania (EMTE) din Cluj-Napoca. Luni, polițiștii i-au percheziționat locuinţa.

Bone Ferenc și-a bătut fosta iubită pe stradă, în centrul Clujului. În 30 iunie 2020, el a fost dat afară după ce şi-a agresat fosta iubită, iar în martie 2022 a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, dar și la un consult psihiatric ”în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa în comportamentul său”.

În 2020, camerele de supraveghere au înregistrat, atunci, atacul extrem de violent al bărbatului, care şi-a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi a dat-o de câteva ori şi cu capul de pavaj. În urma bătăii, Boné a fost concediat, s-a ales cu dosar penal pentru loviri, a fost reţinut, iar pe numele lui s-a emis şi un ordin de restricţie.

După acel incident, Bone Ferenc și-a refăcut viața alături de Molnar Beata. Nu se știe dacă aceasta a mai fost victima unor agresiuni, dar luni, 23 mai 2022, poliția a anunțat dispariția ei. 

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12:00, MOLNAR BEATA în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”.

Miercuri, cadavrul a fost descoperit la Aleșd, iar Bone Ferec a fost dat în urmărire. 

Ați văzut mașina cu care umbla criminalul tinerei dispărute din Cluj-Napoca? E dată în urmărire - FOTO

Comentarii Facebook