Miercuri 24 Aprilie

Cine este mama care și-a aruncat fetița pe geam. Cu cine s-a LUPTAT în casă și ce semne de întrebare există

 

Mama care și-a aruncat fetița de pe geam de la etajul al doilea al unui bloc din cartierul Mărăști este căsătorită cu un cetățean iordanian.

 

Monica Adriana Abuzarifeh, 41 de ani, era marți, 20 octombrie, în jurul orei 14.00, în apartamentul de pe strada Aurel Vlaicu, împreună cu mama ei și trei dintre cei 7 copii pe care îi are. La un moment dat, aceasta a profitat de faptul că geamul de la dormitor era deschis și a aruncat afară o fetiță de 2 luni. Micuța a murit în urma loviturii suferite, apartamentul fiind la etajul al doilea, dar blocul are și un parter înalt, astfel că șocul a fost mai puternic. 

 

Informațiile culese de polițiști de la mama femeii care și-a pierdut mințile au conturat până acum ce s-a întâmplat de fapt în locuința Monica Adriana Abuzarifeh. ”Femeia a vrut să își arunce copilul de 2 luni pe geamul de la bucătărie, dar a fost oprită de mama ei. A fost acolo o busculadă, iar femeia a scăpat și a fugit într-o cameră unde era geamul deschis și a aruncat direct copilul pe geam. Suferă de o depresie post natal. Femeia a fost dusă la Clinica de Psihiatrie pentru a fi evaluată”, au precizat surse din rândul anchetatorilor. 

 

Femeia mai are 4 copii, care locuiesc în Iordania. Rudele ei din România au sosit la apartamentul din Mărăști, fiind șocate de cele întâmplate. Anchetatorii se întreabă de ce nu a fost dusă femeia la un specialist, dacă suferea de o depresie atât de crâncenă. ”Se pare că această depresie era instaurată de ceva vreme și supravegherea nu a fost de folos. Vom vedea și de ce nu a fost consultat un medic”, a mai precizat sursa citată, care ridică un semn de întrebare în acest caz.

 

Mama care și-a aruncat copilul pe geam riscă 10 ani de închisoare.

 

Un copil de 2 luni a fost ARUNCAT pe geam de mamă la Cluj-Napoca. DETALII CUTREMURĂTOARE

Comentarii Facebook