Cine e traficanta prinsă la Cluj, în trafic, de polițiști și arestată 30 de zile! A fost mare noroc pe capul lor sau a fost pont?- FOTO


O femeie traficantă de droguri a fost reținută cu un kilogram de cristal, în Cluj-Napoca. Femeia a devenit agitată, iar polițiștii s-au prins că este ceva în neregulă și au verificat mașina. 

Struț Marieta Ancuța are 37 de ani și avea în mașină 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.

Ea a fost prinsă în trafic, în seara de 27 septembrie 2023, de polițiștii Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Aceștia au oprit mașina, pentru control, și au descoperit drogurile. Nu se știe dacă a fost pur și simplu noroc sau au mers la pont.

Au urmat 4 percheziții domiciliare efectuate în 28 septembrie, în județul Bistrița-Năsăud, de unde au fost ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Tribunalul Cluj a arestat-o pe Struț, pentru 30 de zile. 

În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj şi în consecinţă : În temeiul art. 202 alin. 1-3, art. 223 alin. 2 C.proc.pen, dispune arestarea preventivă a inculpatei S. M. A., cercetată pentru săvâr?irea infrac?iunii de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin.2 din Legea 143/2000, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 28.09.2023 până la data de 27.10.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpata şi reprezentanta Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28 septembrie 2023, ora 19:00 în prezenţa inculpatei reținute şi a reprezentantei Ministerului Public”, precizează judecătorii. 

Comentarii Facebook