Accident tragic în Cluj-Napoca. Un bărbat a fost lovit mortal de un tren, medicii nu au reușit să-l salveze


Tragedie în Cluj-Napoca! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren, în apropierea străzii străzii Răsăritului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină în apropiere de strada Răsăritului, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, unde un bărbat a fost lovit de tren. 

Din nefericire, victima prezintă leziuni incompatibile cu viața. Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare”, anunță ISU Cluj.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Din cauza evenimentului, circulația feroviară pe firul 1 a fost restricționată pe durata efectuării cercetării la fața locului.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren. 

O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat”, transmit cei de la IPJ Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook