Marti 5 Iulie

Cine e șoferul care s-a răsturnat în Florești drogat, beat și fără permis! În 2019, justiția a fost prea blândă cu el


Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în Florești, în cursul zilei de luni, 9 mai, a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta nu este la prima abatere, dar justiția pare a fi prea blândă.

Bărbatul de 28 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile”, susțin anchetatorii.

Cel de la volan se numește Lorand Părăuan, care în 2017 a mai comis o faptă similară: s-a urcat la volan fără permis. El a fost condamnat în 2019 de Judecătoria Cluj-Napoca la un an şi șapte luni de închisoare cu suspendare și o perioadă de supraveghere de 2 ani şi 4 luni.

Judecătorii i-au atras atunci atenția că va executa toată pedeapsa, dacă comite altă infracțiune, la sentința din 6 martie 2020. Probabil că sentința a fost prea blândă atunci, iar tănărul a considerat că își poate face de cap în continuare.

În cursul zilei de luni, 9 mai 2022, Lorand Părăuan s-a răsturnat cu mașina în Florești, drogat, beat și fără permis. 

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 06.10, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier pe DN1 E60,  în localitatea Florești. Coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Florești și un autoturism condus de un barbat de 51 de ani, din județul Satu Mare. În urma impactului nicio  persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul de 28 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă,  fiind condus la o unitate medicală  în vederea recoltării probelor biologice”, anunță IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook