Cine e beizadeaua care a făcut MASACRUL rutier de la Huedin. SURPRIZĂ?! A mai condus băut și a scăpat

 

Șoferul care a produs accidentul soldat cu trei morți la Huedin, duminică dimineața, în care a decedat chiar și el, a mai fost prins băut, fiind fost polițist și fiul unui comisar. 

 

Simion Ionuț Moldovan fost polițist în cadrul IPJ Cluj, fiind subofițer de ordine publică, la Poliția Cluj Napoca a mai fost prins băut în 2013. Judecătoria Huedin l-a condamnat pe Simion Ionuț Moldovan la pedeapsa de un an și zece luni închisoare, cu suspendare, cu toate că era mort de beat la volan. În mașină se mai afla un alt bărbat, Cristian Costin, care i-a și mințit pe procurori despre modul în care s-au produs, atunci, faptele, fiind condamnat de judecători la șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă. 

 

Jud. Cluj VIDEO: Accident cu trei morți la intrare în Huedin. Au murit 2 oameni nevinovați

 

Judecătorii i-au impus în 2013 fostului polițist o perioadă de încercare de patru ani, timp în care acesta nu a avut voie să comită alte infracțiuni.

 

Din cauza comportamentului său și a consumului mare de alcool și alte substanțe, Ionuț Moldovan a fost părăsit de soție, în anul 2016, când aceasta a introdus divorț.

 

Fostul polițist a mai fost implicat într-un incident straniu. El a fost acuzat că a spart mai multe becuri dintr-un parc public, având un comportament total neadecvat. 

 

Surse din Poliția Cluj susțin că totul a fost mușamalizat de șefii de atunci ai IPJ Cluj, având în vedere că părinții lui Moldovan sunt tot polițiști, mama lui fiind secretara Poliției Huedin, iar tatăl lui, comisar șef Simion Moldovan, fiind șeful Biroului de Cercetări Penale din cadrul Poliției Huedin, în prezent avocat. Se vorbește și de consum de droguri, care i-ar fi produs aceste ieșiri, conform oamenilor din Huedin.

 

Simion Ionuț Moldovan revenea duminică dimineața, 30 septembrie 2018, de la o petrecere, la volanul unui Audi A4. El a tăiat o curbă și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Peugeot, condus regulamentar de un bărbat din județul Mureș. Autoturismul lovit a fost aruncat de pe drum ca o cutie, iar motorul i-a sărit din loc. Ambele persoane au murit pe loc. 

 

Vezi AICI imagini de la locul accidentului.

Comentarii Facebook