Cine a fost de vină? Accidentul MORTAL de pe strada Fabricii, analizat de un fost ”rutierist” - VIDEO


Fostul șef al Poliției Rutiere Cluj, comisarul șef Sorin Rus, a analizat imaginile care au surprins accidentul mortal de miercuri seara, de pe strada Fabricii, și a tras concluziile.

Vinovăția exclusiva este a pietonului, după ce am vizionat imaginile cu accidentul. Șoferul nu avea nicio obligație față de pieton ... O expertiză va stabili ce viteza avea, dar cauză este clară, fără dubiu ... Cetățeanul pieton nu avea prioritate și trebuia sa vadă că se apropie automobile și să se oprească, eventual, pe axul drumului până trec acestea, după care să își continue deplasarea dacă tot a încălcat legea.

Din imagini așa se vede, dar trebuie analizate toate regulile de circulatie existente în zonă, indicatoare, marcaje etc ... Cert este că încălcarea legii de către pieton a cauzat propria sa moarte”, a analizat fostul șef al Poliția Rutieră Cluj, comisarul șef Sorin Rus.

Cum s-a produs accidentul mortal de pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca

Miercuri seara, un bărbat de 73 de ani a traversat strada Fabricii, prin loc nermarcat, și a fost lovit în plin de șoferul unui autoturism marca Dacia Logan. 

Șoferul de 20 de ani, implicat în accident, a fost cel care i-a acordat primul ajutor victimei, conform martorilor. Acesta circula cu viteză mai mare, dar nu se știe dacă peste limita legală. Cert este că din imagini se vede că nu a frânat, semn că nu a observat victima din timp.

VIDEO - Momentul când a fost spulberat bărbatul în accidentul de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca - IMAGINI ȘOCANTE

Comentarii Facebook