Duminica 28 Aprilie

Cinci cățeluși din comuna Mociu, Cluj, așteaptă un miracol de Crăciun, adopția! O bunicuță i-a găsit în propria curte: „Nu știe de unde au apărut”


O bunicuță din satul Chesău, comuna Mociu, s-a trezit în propria curte cu o cățelușă care a adus pe lume cinci pui. Clujeanca a îngrijit-o atât pe mamă, cât și pe puiuți în primele zile, însă aceștia au nevoie de o familie. Iubitorii de animale sunt încurajați să adopte cei cinci căței.

Anunțul a fost publicat pe un grup de Facebook dedicat adopțiilor din Cluj-Napoca.

„Dragi iubitori de animale, în satul unde stăm există o bunicuță foarte draguță, (probabil asta a simțit și cățelul mamă care a născut 5 puișori adorabili în curtea ei). 

Doamna a îngrijit atât mama, cât și puii deși nu știe de unde a apărut cățelușa. Aș dori să ajutăm să găsim stăpâni celor 5 puiuți pufoși… ea nu are cum să țină lângă 3 pisici și animale domestice. Vârsta lor e aproximativ 8 saptamani. 

Satul este Chesău, comuna Mociu, se afla la 42 de km langa Cluj via Apahida. Putem stabili împreună detaliile transportului și să facem cumva să-și găsească stăpâni iubitori”, a relatat o clujeancă.

dd.jpeg

Comentarii Facebook