Miercuri 24 Aprilie

Ciceo despre scandalul Carpatair: Compania s-a zgarcit la bani. Nu au vrut sa plateasca degivrarea avionului


Directorul Aeroportului International Cluj, David Ciceo, a declarat ca plecarea Carpatair de la Cluj este numai o abatere de la problemele reale: "s-au zgarcit si nu au vrut sa curete avionul de gheata".

David Ciceo a mai spus ca viata a 41 de calatori care se aflau in cursa Cluj - Timisoara a fost pusa in pericol.

"Amenintarile Carpatair cu datul in judecata si cu inchiderea bazei operationale de la Cluj au rolul de a abate atentia de la problema reala, si anume faptul ca au refuzat degivrarea avionului, si au pus in pericol vietile a 41 de oameni ai cursei Cluj – Timisoara. Reprezentantii companiei au cerut degivrarea in cursul diminetii, dar ulterior s-au razgandit pentru ca s-au zgarcit la bani. Noi am fost anuntati de Carpatair in urma cu doua-trei saptamani ca renunta la spatiile inchiriate in aeroport, iar angajatii au fost anuntati ca vor fi disponibilizati de la 1 noiembrie. Vroiau de mai demult sa inchida baza, iar decizia nu are legatura cu ce s-a intamplat luni. Ei au serioase probleme financiare", a declarat David Ciceo.

Compania Carpatair a amenintat ca il da in judecata pe directorul aeroportului pentru abuz de functie. "Astept sa fiu dat in judecata pentru ca asa poate ca vor fi transate lucrurile si se va face dreptate", a declarat David Ciceo.

 

Vezi si...

Carpatair pleaca de la Cluj in urma atacurilor lansate de directorul aeroportului David Ciceo! 20 de oameni raman pe drumuri

Comentarii Facebook