Chirurgii de la Clinica de Ortopedie Cluj au oprit operatiile de teama bacteriei care provoaca enterocolita! VEZI marturiile unui pacient


Chiar daca oficialii de la Directia de Sanatate Publica (DSP) Cluj neaga existenta unei epidemii de enterocolita, chirurgii da la Clinica de Ortopedie si-au anuntat pacientii ca nu fac operatii din cauza bacteriei Clostridium difficile.

Maria Suciu, o tanara care a vrut sa se opereze la Clinica de Ortopedie, a fost instiintata de catre medici ca nu se fac operatii pana cand saloanele si salile de operatie nu vor fi dezinfectate. "Trebuia sa imi scot o tija din picior si doctorul Radu Rogojan de la Clinica de Ortopedie Cluj mi-a spus ca nu poate face operatii pentru ca nu isi asuma responsabilitatea. Mi-a zis ca exista riscul imbolnavirii si trebuie sa dezinfecteze toate saloanele si el nu isi asuma ca si chirurg ca faca o operatie", a spus Maria Suciu.

Chirurgii de la Clinica de Ortopedie au mai afirmat ca pana cand situatia nu se reglemeteaza nu face operatii pentru ca exista riscul infectarii cu bacteria Clostridium difficile.

In ciuda acestor informatii evidente, conducerea DSP Cluj neaga ca ar fi o problema. Directorul adjunct al DSP Cluj, Mihai Moisescu, a spus pentru Stiri de Cluj ca lucrurile sunt in parametrii normali si ca la Clinica de Ortopedie nu sunt cazuri de pacienti care s-au imbolnavit cu enterocolita in spital.

 

Citeste si...

Bomba medicala tinuta secret in spitalele clujene? Aproape 20 de pacienti s-au imbolnavit cu enterocolita in Clinica de Ortopedie - EXCLUSIV

Comentarii Facebook