Chiriașe BATJOCORITE în caminul Colegiului ”Raluca Ripan”. Se cere TAXĂ de PROTECȚIE și sunt ținute în frig - FOTO

 

Administratorul căminului Colegiului Tehnic ”Raluca Ripan” este acuzat de cei care ocupă camerele de un comportament dictatorial. 

 

Din 2012 traim intr-o situatie cumplita, de o nesimtire si o bataie de joc a carei masura e nemarginita. Stau in caminul Colegiului Tehnic ”Raluca Ripan” si incepand cu anul universitar 2012-2013 am intampinat probleme tot mai severe, anume: apa calda se taie dupa bunul plac al administratorului de camin, Indolean Letitia. Caldura nu avem de nici nu mai tin minte de cand!

 

Platim pentu un loc in camin 140 de lei ( minim ) de persoana si nu avem conditii: apa calda este rece, situatie nereglementata de anul trecut, caldura nu este ! Isi bat joc de noi si arunca vina pe Primaria Municipiului Cluj-Napoca, pe motiv ca nu vor sa ne schimbe centrala de camin. Ne mint ca este de vina centrala si ca nu am primit aprobare din partea Primariei pt a schimba centrala, dar administratora de camin, Indolean Letitia, cere portarilor si pedagogelor de zi si de noapte sa opreasca atat caldura, cat si apa calda ! 

 

Nu ar trebui sa functioneze acest camin !

 

Mai trebuie mentionat si faptul ca ni se inchid usile in nas si suntem injurate atunci cand cerem sa se dea drumul la apa calda si la caldura. In conditiile in care stam cazati aici, atat eleve cat si studente si angajate, nu beneficiem decat de 4 pereti si apa rece ca gheata ! Indolean Letitia refuza sa ne asculte reclamatiile, iar directoarea institutiei de invatamant, Bena Maria, refuza sa ia masuri de anul trecut, 2012, tot ducandu-ne cu zaharelul si cu minciunile ca se va reglementa.

 

Este inadmisibil ca, odata ce platim, sa ne imbolnavim de conditiile din acest camin.

 

Este vorba despre caminul Colegiul Tehnic "Raluca Ripan" din Cluj-Napoca, pe Strada Bistritei nr. 21 figureaza, insa intrarea se face din Strada Nicolae Pascaly”, ne-a scris una dintre chiriașe.

 

Aceasta susține că administratorul le cere ”Atenții”, ”care pot consta in absolut orice material, chiar si bani. Suntem multe fete care am trecut prin biroul ei, OBLIGATE sa ii ducem ceva, daca nu vroiam sa ni se fure lucruri din camere, sau, mai rau, sa ne trezim cu gandaci sau cu alte "jeguri" aruncate in camera. imi cer scuze pt limbajul colorat, dar rabdarea mea a atins cote maxime in aceasta seara, cand vroind sa ne spalam si noi, ca toti oamenii, am fost intampinate de Indolean Letitia ( care ocupa o camera in acest camin, doar pt ca e prietena cu directoarea scolii, Maria Bena ) cu : ”nu ma intereseaza, treaba voastra. sa asteptati pana s-o incazi”.

 

Dar cu ”nesimtita dracului” nu pot trece peste, dorind sa ma duc sa ma spal, lucruri pt care platim cei 140 de lei pe luna. altfel, de ce nu?! putem sta si sub podul Calvaria, unde nu ne bate vantul si avem exact aceleasi conditii !”.

 

Vom reveni cu informații de la autorități...

Comentarii Facebook