Chiriaș din Cluj, obligat să cotizeze pentru înmormântarea unei vecine, fără să fie întrebat: „Cluj, unde altundeva? Orașul tuturor posibilităților”


Un chiriaș din Cluj-Napoca a rămas surprins când pe factura de utilități a asociației de locatari, pe care o primise, a apărut categoria „ajutor pentru înmormântare”. Tânărul a fost pus să plătească 21,28 de lei pentru înmormântarea unei vecine pe care n-o cunoștea, fiind mutat în acel bloc doar de 4 luni. Nu aceasta însă l-a deranjat pe tânăr, ci însuși faptul că nimeni nu l-a întrebat dacă dorește să contribuie financiar pentru a ușura povara unei familii. 

Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de 4 luni (irelevant și dacă eram de 4 ani sau de 2 zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță? 

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în  ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu 2 scări distanță. Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților.”, a scris tânărul pe un grup de Facebook, lăsând și dovada, factura pe care o primise.

Acesta nu și-a dezvăluit identitatea, alegând să posteze în mod anonim pentru a primi ajutor cu privire la acest subiect sensibil. 

hai.jpeg

Comentarii Facebook