Miercuri 24 Aprilie

Chiria săptămânii la Cluj: 350 de euro și te muți în ”garnizoană”


Se cunoaște deja faptul că, în Cluj, chiriile sunt exagerat de scumpe, dar iată încă un exemplu de pe piața imobiliară clujeană care reușește să depășească orice limită a bunului simț. 

De data asta ar fi vorba de o garsonieră, situată în Luna de Sus, la parterul unei case. Descrierea apartamentului sună în felul următor: „are 30 de mp, dispune de un dormitor, bucătărie, cameră pentru luat masa”. Din descrierea oferită s-ar înțelege că „bucătăria” și „camera pentru luat masa” ar fi spații diferite, dar pozele indică contrariul. 

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Se pare că ar fi vorba doar de dormitorul tip „buncăr”, cu 5 paturi înghesuite, o baie, și iată, bine promovata bucătărie, care din descrierea anunțui ar fi o încăpere separată de  „camera pentru luat masa”, însă, nu pare a fi cazul. 

Oferta completă sună în felul următor: „Se oferă spre închiriere o garsonieră, în Luna de Sus. Acesta se afla la parterul unei case. Apartamentul are 30 de mp, dispune de un dormitor, bucătărie, cameră pentru luat masa și baie”.

Agenția care promovează anunțul „garnizoanei” relatează că la capitolul confort, apartamentul este evaluat la 4 stele, dintr-un număr maxim de 5.   

Astfel, pentru „modesta” sumă de 350 de euro, oricine se poate muta în „garnizoana” din Luna de Sus.

Comentarii Facebook