Chestorul Păcurar și comisarul Pintea, cel care a umilit în trafic un polițist, cercetați disciplinar

 

Șeful Poliției Române, chestorul Petru Tobă a declatat la Cluj, la instalarea în funcţie a noului şef al Poliţiei Cluj, chestorul Tudor Grindean, că 11 ofiţeri cu funcţii de conducere din IPJ Cluj sunt cercetați disciplinar.

 

Între cei 11 se numără și fostul şef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar (foto stânga), adjunctul acestuia, comisarul șef Cristian Pintea (foto centru). 

 

Aceste nereguli au fost descoperite în urma unui control derulat la Cluj de Corpul de Control al Ministrului de Interne. ”Ca urmare a acelui control mai mulţi ofiţeri cu funcţie de conducere de la IPJ Cluj sunt în procedură disciplinară. Vă asigur că voi face toate demersurile ca această procedură să fie finalizată cat mai repede. Au fost nişte constatări care au fost făcute de Corpul de Control al Ministrului de Interne. Trebuie văzut dacă acele constatări constituie abateri disciplinare. Era şi domnul Păcurar, este şi domnul Pintea. Sunt 11 ofiţeri cu funcţii de conducere din IPJ Cluj”, a spus chestorul Tobă.

 

Politist umilit de un sef din Politia Cluj! Agentul si-a oprit in trafic superiorul care conducea cu viteza un BMW Seria 5

Comentarii Facebook