Chestorul Dan Valentin Fatuloiu a "descins" pe nepusa masa la IPJ Cluj! - EXCLUSIV

 

Chestorul Dan Valentin Fatuloiu a "descins" pe nepusa masa la IPJ Cluj si i-a "bagat" in sedinta pe sefii Inspectoratului. Vizita este neasteptata si a fost anuntata abia luni seara, tarziu.

 

Surse din cadrul IPJ Cluj au declarat pentru Stiri de Cluj ca dupa vizita "fulger" de la IPJ Cluj, secretarul de stat din cadrul MAI, chestorul Fatuloiu, va merge si la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Cluj.

 

Dan Valentin Fatuloiu  fost "victima" unei tentative de dare de mita, la finalul saptamanii trecute. DNA a prins vineri in flagrant un barbat care incerca sa-i ofere 50.000 de euro mita secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, pentru a rezolva favorabil mai multe dosare aflate in lucru. Fatuloiu a declarat ca a fost vorba de mai multi mituitori, care au incercat sa ii ofere doua case, doua masini si 50 de mii de euro.

 

In cursul zilei de luni, chestorul a lansat un atac dur la adresa sefului Politiei Romane, Petre Toba, pe care l-a acuzat, intr-un interviu acordat Antena 3, ca este la curent cu actele de coruptie din cadrul MAI, spunand ca exista legaturi intre mafie si ofiteri.  


Comentarii Facebook