Cetățean german, fără permis, prins la volanul unei mașini furate din Cluj-Napoca. Se plimba prin Baia Mare



Polițiștii maramureșeni au depistat, azi-noapte, un conducător auto care se afla la volanul unui autoturism furat din Cluj-Napoca

Azi – noapte, in jurul orei 23.45, politistii Biroului Rutier care efectuau activitati de supraveghere a traficului pe raza municipiului Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe bulevardul Unirii. Autoturismul era condus de un tanar care nu a putut prezenta pentru control actele personale si ale autoturismului.

Verificarile efectuate de politisti au relevat ca la volan se afla un cetatean german in varsta de 22 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat ca acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice”, potrivit IPJ Maramureș.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, oamenii legii au stabilit ca autoturismul a fost sustras de pe raza municipiului Cluj Napoca in perioada 22 – 24 ianuarie.

Autoturismul a fost ridicat de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

Germanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis si furt in scop de folosinta iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitului.

Comentarii Facebook