Centru de consiliere pentru somerii din Transilvania deschis la Cluj

Institutul de Formare Economica si Sociala (IFES) anunta deschiderea Centrului de Ocupare Nord-Vest pe bulevardul Eroilor din Cluj.

 

Centrul de Ocupare Nord-Vest face parte dintr-un proiect co-finantat de Fondul Social European Romania si Guvernul Romaniei. In Centru, somerii vor primi gratuit sprijin pentru dezvoltarea competentelor si reintegrarea pe piata muncii.

 

Pana in 2012, Centrul va consilia peste 400 de persoane. "Centrul ofera persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca servicii autorizate de informare, consiliere si mediere in gasirea unui loc de munca, precum si posibilitatea participarii la cursuri de specializare. Intre cursurile oferite se regasesc atat programe pentru dezvoltare personala (Comunicare, Metode de cautare a unui loc de munca, Dezvoltare personala), cat si cursuri de specializare (Manager SSM, Manager al sistemelor de management a calitatii, Manager de proiect) sau cursuri de Limba engleza", sustin reprezentantii IFES intr-un comunicat de presa.

 

Centrul este deschis pe bulevardul Eroilor nr. 16 et. 1, de luni pana joi intre orele 10 si 14 si vinerea intre 10 si 12.

Comentarii Facebook