Central Park Wine Festival revine în Cluj-Napoca: final de august cu vin, muzică și show-uri spectaculoase!


Sfârșitul verii aduce din nou în Cluj-Napoca unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate culturii vinului: Central Park Wine Festival. În perioada 26 - 29 august 2021 vino în Parcul Central să parcurgi drumul magic al vinurilor românești și internaționale - din vie și până în pahar. 

Central Park Wine Festival este evenimentul care creează în centrul orașului o oază de liniște și de cultură prin îmbinarea distracției cu o componentă premium, educativă, unică. Organizatorii vor contura în Parcul Central Simion Bărnuțiu o hartă a celor mai renumite vinuri din România și din străinătate, adunând în orașul tău de suflet zeci de crame și mii de etichete premiate, dar și noutăți. Vinuri românești, vinuri din Franța, Spania, Portugalia, Italia și multe altele vor fi în Parcul Central, iar tu ești invitat să le deguști și să afli poveștile impresionante din spatele producerii lor.

Show-uri de Live Cooking, muzică live, activități pentru copii și zonă ECO

În cadrul festivalului atmosfera va fi una de neratat datorită eforturilor depuse pentru ca toate elementele poveștii să se îmbine perfect. Vei putea lua parte la show-uri de Live Cooking cu chefi renumiți din Cluj și din țară, sesiuni de muzică live pe o scenă amenajată în asentimentul festivalului, cu lumini și sunet care completează ideal decorul feeric și momente surpriză pregătite de parteneri.

Încă de la prima ediție festivalul a fost gândit ca un eveniment destinat întregii familii, așa că nu va lipsi nici de data aceasta zona dedicată copiilor, unde cei mici se vor putea distra în timp ce adulții se bucură de buchetele de arome și gusturi și explorează fiecare loc din festival. 

Central Park Wine Festival este un eveniment prietenos cu natura, așa cum a demonstrat-o și în cadrul edițiilor precedente, integrând o componentă ECO prin amenajarea unor spații destinate conștientizării importanței protejării mediului înconjurător. 

Partenerii și sponsorii, împreună cu organizatorii, se vor asigura că Central Park Wine Festival va rămâne și anul acesta în memoria participanților, așa că nu ezita să îți creezi amintiri în locurile reprezentative din festival - găsește the Instagrammable places, postează povestea preferată pe contul tău și nu uita de tag @wine.festival.

Ultima ediție a Central Park Wine Festival a reunit în Parcul Central peste o sută de mii de oameni de-a lungul celor 4 zile și peste 2000 de etichete de vinuri din Lumea Veche, dar și din Lumea Nouă. 

Laura Cosoi, chef Nicolai Tand și chef Paul Siserman au fost protagoniștii show-urilor de Live Cooking organizate în 2019.


Comentarii Facebook