Joi 15 Aprilie

Cel mai ”iscusit” hoț de buzunare, prins de polițiștii clujeni. A ajuns la închisoare


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 14.11.2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut, pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 36 ani, din comuna Floreşti, sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioada de 30 de zile”, informează IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 03.11.2018, Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizată prin plângere de către persoana vătămată cu privire la faptul că, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un local public din Cluj-Napoca, o persoană necunoscută i-a sustras de pe o masă un telefon mobil, în valoare de 5.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu antecedente în săvârșirea de furturi cu acest mod de operare. De asemenea, a fost identificată și o tânără, de 17 ani, care ar fi comis fapta împreună cu bărbatul.

În baza probatoriului administrat, la data de 14 noiembrie a.c.,bărbatul a fost reținut de către polițiști, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.
Prejudiciul a fost recuperat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fapta prevăzută de Codul penal.

Hoțul era destul de bine cunoscut, acesta fiind considerat ”cel mai prolific” hoț de buzunare din localitate. El a mai fost reținut și în urmă cu 3 săptămâni, pentru comiterea a trei furturi din buzunare, în mijloacele de transport în comun.
Comentarii Facebook