Frații Szentgyorgyi, ”bombardierii”, identificați de victimă. Au bătut-o în Cluj-Napoca și nu în Dej - FOTO


Tânăra bătută până a leșinat a fost victima unuia dintre frații Szentgyorgyi, din Jucu, foști luptători MMA. Conform unor surse judiciare, bătaia a avut loc în Cluj-Napoca, nu într-o pădure din Dej, iar la locul incidentului au fost prezenți Petru Ionuţ Szentgyorgyi, un fost luptător MMA, și fratele acestuia Dănuț Szentgyorgyi. Ambii sunt acum în închisoare.

Din informațiile furnizate Știri de Cluj rezultă că cel care a bătut cu bestialitate tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar Petru Ionuţ Szentgyorgyi a asistat, dar nu este clar dacă a lovit și el. ”Deocamdata se fac cercetari cu privire la faptă, in rem (n.red. cu privire la faptă). Ulterior, se va stabili participația fiecăruia dintre frați la această faptă”, au precizat sursele citate de Știri de Cluj. Cert este că amândoi ar fi pasibili de acuzația de lipsire de libertate. 

Din imaginile apărute public rezultă că cel care a lovit tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar fratele acestuia, Petru Ionuț Szentgyorgyi, îl asista și încuraja, fără a-l opri. 

Dănuț a lovit-o pe tânără cu picioarele și cu pumnii, după care a tras-o de păr pe stradă. 

Szentgyorgyi Petru Ionuţ, fost luptător MMA, s-a înhăitat cu interlopii și a fost trimis în judecată, în 2017, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare. Petru Ionuț l-a bătut pe proprietarului unei turme de oi și pe ciobanul acestuia.

Judecătorii clujeni au reținut concursul de infracțiuni între fapta mai sus menționată și o condamnare la 1 an pentru constituirea unui grup infracțional organizat, contopind astfel pedepsele ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani și 4 luni de închisoare, cu executare.

Dănuț Szentgyorgyi este și el în arest pentru înșelăciune în formă continuată prin metoda ”accidentul”.

20106487_1392349470881140_8862101266630454982_n.jpg

Amândoi frații frecventau cluburile de MMA ale Clujului și se mândreau cu forma lor fizică, numindu-se în postarile de pe Facebook ”bombardieri”.

Cluj - O BRUTĂ a bătut o tânără cu bestialitate lângă Dej. A lovit-o și târât-o de păr pe drum - VIDEO

Poliția Cluj s-a sesizat pe baza imaginilor. ”Au fost demarate verificari si au fost identificate persoanele care apar in imagini. Victima a fost audiata aseara (joi seara) de catre politisti. Se pare ca agresiunea s-a comis in luna august 2017, in Cluj-Napoca. Ulterior, femeia nu a depus plangere. Avand in vedere datele obtinute, politistii s-au sesizat din oficiu privind savarsirea infractiunii de lipsire de libertate. In prezent, agresorul este incarcerat in alta cauza”, precizează anchetatorii clujeni.


Pentru lovire sau alte fapte cu violență, polițiștii nu mai pot face nimic, deoarece victima trebuia să depună plângere prealabilă în termen de 90 de zile de la comiterea faptei. Fără această plângere și ținând cont că agresiunea a avut loc în august 2017, poliția nu mai poate face nimic în privința infracțiunii de lovire, dar face cercetări pentru infracțiunea de lipsire de libertate.

Victima le-a spus polițiștilor că a fost bătută pe o stradă din Cluj-Napoca și nu în Dej, așa cum s-a crezut până acum.

11402956_844573652294152_2104326639636865482_n.jpg

Foto: Petru Ionuț Szentgyorgyi, în ring

Comentarii Facebook