Marti 29 Noiembrie

Cei mai desăvârșiți creatori de bere artizanală se reunesc la Cluj, la cel mai mare festival de bere artizanală!


Cel mai mare festival de bere artizanală are loc la Cluj-Napoca, în perioada 30 iunie – 3 iulie. Festivalul dedicat creatorilor de bere se întoarce pe Aleea Stadion, acolo unde cei mai desăvârșiți creatori de bere artizanală se vor reuni în această săptămână pentru o nouă ediție Beer Crafters. 

Clujenii, și nu numai, sunt invitați să servească o porție de bună-dispoziție timp de 4 zile pline de delicii culinare și specialități de bere artizanală. Cu acest prilej, cei prezenți vor avea șansa de a cunoaște berari celebri care au făcut istorie pe scena națională și internațională. Alături de cele peste 40 de etichete de bere, cei prezenți se vor putea bucura și de rețetele și deliciile culinare a 15 vendori specializați în preparate diverse. 

Ne bucurăm că revenim în locația unde Beer Crafters a devenit cel mai vizitat festival de bere artizanală din România. După două ediții pe care le-am organizat în pandemie, putem să ne bucurăm de mirajul unui festival fără restricții. Vizitatori vor putea alege din peste 40 etichete de bere și diverse preparate culinare”, ne spune Iancu Șerbănescu, organizator. 

4.jpg

Indiferent de vârstă, intrarea la Beer Crafters Festival este gratuită, însă ceea ce contează este să ai la tine cheful de distracție și o poftă de mâncare uriașă! Te așteptăm 4 zile cu beri pentru toate gusturile si „culorile’’. Printre etichetele confirmate din România se numără: Carol, Grivita, Gloria, Scorilo, Bere a la Cluj, Barlog, Csiki Sor, Clusa, din Cehia Primator, din Germania Paulaner, Nenea Iancu și multe altele.

Vă veți putea delecta papilele gustative cu specialități: românești, mexicane, wrap-uri, pizza, dulciuri și ca în fiecare ediție pe platoul Cluj Arena veți găsi fructe de mare (raci, scoici, rapane samd). Atmosfera va fi întreținută de Dj precum:Dj Johnsy, Socol, Akos, Si Dj Alex-rezident We love retro.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe: www.beercrafters.ro și https://www.facebook.com/BeerCrafters. Proiectul este susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook