Ceata pe Aeroportul Cluj! Cursa spre Londra a fost anulata, iar cea spre Paris amanata


Ceata de pe Aeroportul International Cluj a dus la anularea unei curse si intarzierea altora.


Zborul Wizz Air care trebuia sa decoleze de la Cluj-Napoca spre Londra a fost anulat, fiind afectata si cursa retur de la ora 12.25.

 

Directorul Aeroportului, David Ciceo, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "zborul Cluj-Napoca - Londra, de la ora 6.00 a fost anulat, iar cel care trebuia sa decoleze spre Paris, la ora 6.05, a fost amanat. Speram ca in circa o ora si jumatate sa fie conditii de zbor. Ne confruntam cu o inversiune termica. La Baisoara erau dimineata, la 6.00, +4 grade, iar in zona Aeroportului, -5 grade, si a aparut acest fenomen de ceata densa", a declarat David Ciceo.

Pe langa aceste doua curse, mai este un zbor, Bucuresti - Cluj-Napoca, cu aterizare la 8.40, care asteapta conditii mai bune de vizibilitate pentru a putea ateriza.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 9.30)

Conducerea Aeroportului International Cluj anunta ca si zborul spre Viena, de la ora 9.05, a fost amanat pana cand vizibilitatea va fi mai buna.

Comentarii Facebook