Ceața le dă bătăi de cap șoferilor! Doi pietoni au fost răniți grav în centrul Clujului


Ceața și neatenția au făcut victime, marți la Cluj-Napoca, unde au avut loc două accidente, soldate cu rănirea a doi pietoni.

Astfel, potrivit polițiștilor, ”la data de 16 decembrie a.c., ora 09:52, pe strada Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane”.

Din primele cercetări reiese că un bărbat, de 59 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, în timp ce conducea o autoutilitară pe trotuarul din Piaţa Unirii. În acest context, a accidentat grav un pieton, care se afla în zonă.

Victima, o femeie, de 58 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportată la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Un alt accident a avut loc câteva ore mai târziu, la ora 17:05, pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, soldat cu rănirea unei persoane.

Mai exact, o femeie, de 34 de ani, din judeţul Braşov, care conducea un autoturism pe strada Regele Ferdinand, către strada Horea, la intersecţie cu strada Andrei Şaguna, a surprins şi accidentat un pieton.

Victima, un bărbat, de 38 de ani, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nemarcat sau semnalizat. Totodată, s-a stabilit că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii Facebook