Ce spune sora studentului Andrei Anghel, mort în tragedia din Ucraina, despre PEDEPSIREA VINOVAȚILOR

 

Alexandra Anghel, sora studentului de la UMF Cluj care a murit în accidentul aviatic din Ucraina, a spus că nu își dorește pedepsirea celor care au comis gestul terorist.

 

Întrebată la Sinteza Zilei, de la Antena 3, dacă vrea pedepsirea celor responsabili de prăbușirea avionului, Alexandra a spus că: ”Eu nici nu pot să mă gândesc la așa ceva. Pentru noi nu are importanță cine a făcut-o și ce se va întâmpla cu acei oameni, pentru că acest lucru nu îl va aduce aici. Mie îmi pasă că nu e aici fratele meu”. 

 

Era un tânăr foarte fericit şi plin de viaţă şi îi plăcea aşa de tare să înveţe... A venit în România la şcoala de medicină pentru că acolo a mers bunica noastră”, a spus Alexandra Anghel. 

 

Voia să schimbe lumea şi a crezut că prin medicină asta poate să facă, voia să-i ajute pe oameni”, a mai spus tânăra despre fratele ei. 

 

Vreau să ştie toată lumea ca el a fost şi este uimitor şi nu ar vrea ca noi să plângem şi să fim supăraţi, ar vrea sa zâmbim şi să amintim cât de fericit a fost”, a adăugat tânăra, la emisiunea Sinteza Zilei. 

 

Andrei visa să poată găsi un leac petru cancer. În liceu, el a plecat o lună în Costa Rica, pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiaşi de acolo.

 

"Era un tânăr foarte fericit şi plin de viaţă şi îi plăcea aşa de tare să înveţe... A venit în România la şcoala de medicină pentru că acolo a mers bunica noastră", a povestit sora românului.

 

Andrei Anghel și iubita lui Olga Ioppa, ambii studenți la UMF Cluj, au murit în accidentul prăbușit în Ucraina.

Comentarii Facebook