Ce spune Primăria despre artiștii stradali alungați de Poliția Locală. Susțin că nu au amendat pe nimeni



Mai mulți artiști stradali, care performau prin centrul Clujului, au fost legitimați și alungați de Poliția Locală, pentru că nu aveau autorizație pentru a cânta în stradă.

La începutul lunii, un tânăr violonist a fost alungat și ar fi fost chiar amendat de polițiștii locali, pe strada Eroilor.

Un alt artist, un chitarist, care a fost la rândul lui alungat de oamenii legii, spune că îl cunoaște pe tânărul violonist, spunând că acesta nu este singurul caz în care muzicanții au fost sancționați.

Eu știu că a fost amendat. Îl cunosc personal pe Cosmin, dar din ce am auzit, din surse adiacente, a fost amendat. Nu este un caz singular. Au fost cazuri în care a fost confiscat instrumentul”, a declarat chitaristul Andrei Negulescu.

Totuși, la solicitarea unui consilier local, reprezentanții Primăriei au precizat că niciun artist stradal care cânta la instrumente muzicale nu a fost amendat de la începutul anului până acum.

”Referitor la solicitarea dumneavoastra inregistrată la Primăria Cluj-Napoca cu nr. 209587/48/02.06.2015, vă comunicăm faptul că în cursul anului 2015, polițiștii locali nu au sancționat contravențional artiști stradali care cântau la instrumente muzicale pe raza municipiului Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook