Ce spun părinții adolescentei clujence dispărută de acasă: A fost răpită!



O adolescentă de 14 ani, din localitatea clujeană Viișoara, este căutată de polițiști de două săptămâni după ce a dispărut de acasă.

Părinții fetei spun că de fapt tânăra ar fi fost răpită de iubit. Fata si-a sunat parintii in urma cu trei zile, plangand: spunea ca este in Brasov, dar conversatia s-a intrerupt brusc, informează Pro TV.

Părinții Ioanei susțin că aceasta se întâlnea des cu un tânăr din Cânpia Turzii și sunt de părere că acesta ar fi sechestrat-o.

"Duminica dupa masa m-a sunat plangand, a zis ca hai tata dupa mine ca vreau sa vin acasa. Nu a fost dusa niciodata asa mult de acasa, eu am avut oferta de munca in strainatate, nu m-am dus pentru copii, sa stau langa ei.", a declarat pentru sursa ciat Ioan Mirel Mocean, tatăl fetei.

Bunica fetei spune ca tanarul a avut o influenta nefasta asupra Ioanei. Din cauza lui, spune femeia cu amaraciune, fata a ramas repetenta.

"Nu a fost asa o fata umblata, nu a umblat prin discoteci. Nu a umblat nicaieri, el a fost vagabond si a corupt-o. Eu tot i-am zis, las-o in pace. Politia a zis ca daca se atinge de ea, sa stea la cativa metri, ca altfel te arestam.", a declarat și bunica fetei.

Polițiștii clujeni au dat-o acum în urmărire națională pe adolescenta.

Comentarii Facebook