Ce salariu are Marian Godină: Aș crăpa de rușine să cer mai mult / Un polițist local ia cu 50% mai mult


Polițistul Marian Godină a spus pe Facebook ce salariu are după 14 ani de activitate.

În 2017, Godină spunea că încasează un salariu de 3.000 de lei lunar, iar acum a scris o sumă mai mare. 

Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a precizat Godină.

Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta.

Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat polițistul.

Polițistul nu se va duce la protestele organizate de sindicaliștii MAI. ”Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai adăugat Marian Godină.

Sindicaliștii vor creșteri salariale pentru anul 2021, cel puțin la nivelul ”fraților vitregi” din Poliția Locală. 

Lefurile din Primăria Cluj-Napoca i-ar îndreptăți pe polițiști să ceară mai mulți bani: un polițist local câștigă 7.360 de lei lunar, un şofer angajat al Primăriei Cluj câştigă 5.665 de lei, iar o bucătăreasă sau o lenjereasă 5,748 de lei.

Ce salarii de INVIDIAT pentru un privat se câștigă în Primăria Cluj-Napoca: Boc câștigă mai mult ca premierul, iar o bucătăreasă are 6.000 de lei salariu  

Comentarii Facebook