Ce explicații GĂUNOASE are KFC România despre șoarecele din zona de unde livrează clujenilor mâncare - FOTO


Șoarece în zona de livrare a KFC Cluj - Cei de la KFC România au explicat că tocmai în ziua în care au apărut imaginile cu șoarecele au decis să mute ridicarea produselor pentru livrare din gang în interiorul restaurantului. De asemenea, în paralel era programată o deratizare.

Aceștia nu uită să arunce o parte din vină și în spatele locatarilor, cu care împart gangul cu pricina. 

Dorim să vă informăm faptul că imaginile prezentate în articolul apărut în data de 05 Iulie 2021 redau holul de acces al locatarilor din clădirea în care funcționează și restaurantul KFC. Menționăm că acest spațiu nu face parte din aria închiriată, fiind vorba despre o zonă comună în care sunt depozitate pubelele aferente deșeurilor tuturor locatarilor, precum și al restaurantului nostru. 

Având în vedere contextul și restricțiile impuse în perioada pandemiei, curierilor li s-a permis intrarea prin acest hol de acces al locatarilor, dar, dorim să vă informăm faptul că, începând de astăzi, 6 iulie, odată cu relaxarea măsurilor, acestora li va permite ridicarea comenzile din interiorul restaurantului, din zona caselor de marcat.

În ceea ce privește incidentul semnalat în articol, menționăm faptul că, la data apariției articolului deja solicitasem intervenția unei firme specializate care a efectuat deratizarea acelei zone. Având în vedere că este un spațiu comun, mizăm pe responsabilitatea noastră a tuturor pentru a păstra cele mai bune condiții de curățenie și siguranță”, precizează KFC România.

Știri de Cluj a prezentat luni, 5 iulie, imagini cu gangul insalubru de unde livratorii ridică produsele KFC. În punctul respectiv era plin de tomberoane, iar un șoarece căuta mâncare fără a se teme de oameni.

Vezi AICI imaginile cu șoarecele prezentate exclusiv de Știri de Cluj. 

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, ne puteți semnala și noi le vom prezenta publicului și vom cere explicații celor responsabili. Whatsapp (0722804093), Facebook sau office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook