Șoarece filmat la punctul de livrare KFC din Cluj-Napoca: La ce MAFIE e la KFC, nimeni nu ne poate face nimic- VIDEO


Pe gangul de acces spre punctul de unde KFC livrează produse în Cluj-Napoca, din Piața Unirii, colcăie șoarecii și mizeria.

Au un comportament de ce mai joasă speță cu livratorii. Nu va puteți imagina cum vorbesc cu ei și cu oamenii în general.

Când le-am zis ca nu e ok cu mizeria de acolo și că le voi face reclamații au zis așa, o reproduc pe șefa de tură: ”La ce mafie este in contrucere KFC România nu are cine ce să ne facă”. Adică fac reclamație degeaba”, ne-a relatat un cititor. 

În Piața Unirii, KFC România a închiriat spațiul în care funcționează de la Primăria Cluj-Napoca, în 2011. Chiria lunară este de 47.073 de lei, adică 564.886 lei pe an. Aceasta a fost stabilită în 2011 și a fost prelungită în 2020, fără a fi majorată. 

Șoarece filmat la Auchan Cluj. Mânca ciocolata - VIDEO

--------------------------

UPDATE

Cei de la KFC România au explicat că tocmai în ziua în care au apărut imaginile cu șoarecele au decis să mute ridicarea produselor pentru livrare din gang în interiorul restaurantului. De asemenea, în paralel era programată o deratizare. 

Dorim să vă informăm faptul că imaginile prezentate în articolul apărut în data de 05 Iulie 2021 redau holul de acces al locatarilor din clădirea în care funcționează și restaurantul KFC. Menționăm că acest spațiu nu face parte din aria închiriată, fiind vorba despre o zonă comună în care sunt depozitate pubelele aferente deșeurilor tuturor locatarilor, precum și al restaurantului nostru. 

Având în vedere contextul și restricțiile impuse în perioada pandemiei, curierilor li s-a permis intrarea prin acest hol de acces al locatarilor, dar, dorim să vă informăm faptul că, începând de astăzi, 6 iulie, odată cu relaxarea măsurilor, acestora li va permite ridicarea comenzile din interiorul restaurantului, din zona caselor de marcat.

În ceea ce privește incidentul semnalat în articol, menționăm faptul că, la data apariției articolului deja solicitasem intervenția unei firme specializate care a efectuat deratizarea acelei zone. Având în vedere că este un spațiu comun, mizăm pe responsabilitatea noastră a tuturor pentru a păstra cele mai bune condiții de curățenie și siguranță”, precizează KFC România.



Comentarii Facebook