Ce a pățit o familie de clujeni care trebuia să-și petreacă vacanța de Crăciun în Maldive: „Mi-au controlat bagajul și au găsit-o”


O familie din Cluj a petrecut Crăciunul în stres, în drumm spre Maldive. Fiul lor a fost reținut pe aeroportul din Abu Dhabi din cauza unui breloc în formă de glonț. 

În loc să se bucure de vacanța lor în Maldive, o familie din Cluj și-a petrecut Crăciunul într-o stare intensă de stres din cauza unui breloc. Drumul spre Maldive le-a fost întrerupt pe aeroportul din Abu Dhabi, unde avea escală, din cauza unui breloc în formă de glonț, atașat la cheile mașinii. „Am uitat de cheia aia că era la noi. Deci, am uitat de cheie efectiv, și mi-au controlat bagajul și-au scos cheia asta cu glonț și de acolo o pornit povestea”, explică tânărul clujean. 

Alexandru Friciu a povestit pentru stirileprotv.ro că băiatul său de 19 ani a fost reținut la aeroport, fără să i se spună ce se întâmplă, fiindcă avea asupra lui acel breloc. „Era un simplu breloc atașat la o cheie de mașină, moment în care băiatul meu a fost reținut și fără să i se spună ce se întâmplă, efectiv”, a spus tatăl tânărului. 

Celorlalți membri ai familiei li s-a cerut să plece, după care au urmat ore lungi de audieri, scrie sursa citată. „M-au trimis într-o cameră, într-o cameră micuță așa, între patru pereți, unde erau niște scaune, mi-au zis să dorm acolo, să aștept până dimineață că dimineață s-ar putea să-mi dea pașaportul să pot să plec. Nu mi-au dat apă, nu mi-au dat mâncare, m-am rugat de ei într-un final să mă ducă să-mi iau ceva de mâncare”, a spus băiatul.

Într-un final băiatul a fost elibert, însă părinții săi nu au primit deloc informații privind situația sa. „Partea cea mai stresantă a fost că nu știam nimic ce se întâmplă mai departe, nu știam dacă după 24 de ore va fi eliberat”, a mai spus tatăl băiatului.


Comentarii Facebook