Caz șocant la Cluj! Adolescent împușcat în față cu un pistol cu aer comprimat de un alt copil, într-un parc din Cluj-Napoca - EXCLUSIV


O scenă de-a dreptul șocantă s-a produs zilele trecute în Parcul Rozelor, din Cluj-Napoca, în zona skatepark -ului. Un puști de 14 - 15 ani l-a împușcat în față pe un alt adolescent, de la mică distanță, cu un pistol cu aer comprimat. Cei implicați au păstrat tăcerea și nu au făcut reclamații, dar martorii ne-au relatat ce s-a întâmplat. 

Poliția nu știe nimic, pentru că nu s-a făcut plângere și nimeni nu a sunat la 112. Incidentul s-a produs duminică, 19 martie.

Pe baza reclamațiilor primite de la o femeie care a fost martoră la acest incident, reporterii Știri de Cluj au adunat informații despre acest incident. Vânzătorul de la ghereta de înghețată ne-a spus că tânărul împușcat era plin de sânge. ”A venit și a luat o înghețată, în prima fază și s-a certat cu un băiat. Vorbeau vulgar, foarte vulgar. A luat înghețata și a plecat. Eu am avut clienți, nu am văzut exact ce s-a întâmplat. A venit după 5 minute… Eu serveam clienții și a cerut niște șervețele. Era plin de sânge efectiv, ca și când l-ar fi pocnit rău, dar rău de tot. Era plin dânge pe nas, pe urechi, peste tot. 

Clienții se uitau ciudat și și-a cerut scuze pentru scena dramatică. Zicea un client ceva de ceva bile, probabil un pistol cu bile de cauciuc. Nu știu…

Eu nu am văzut faza. Eu serveam clienții aici și nu am văzut”, a relatat vânzătorul de la ghereta de înghețată, de la intrarea din Parcul Rozelor.

WhatsApp Image 2023-03-24 at 16.52.10.jpeg

Copiii aflați în parc au dat unele informații, dar cu rezerve, de teamă să nu vină poliția și să le strice distracția. Se pare că cel împușcat în față ar fi lovit primul, iar cel pocnit a scos pistolul și a tras. Puștii din parc au spus că victima nu a vrut să cheme poliția și nu a făcut plângere. Cei implicați în acest caz ar avea circa 14 - 15 ani.

Reporterii Știri de Cluj au cerut detalii și de la Poliția Cluj și datele primite arată că nimeni nu a făcut plângere.

O altă femeie, care era în parc și a fost martoră la toată scena a relatat ce a văzut. ”Duminică, 19 martie, în Parcul Rozelor mai mulți adolescenți îl hărțuiau pe un băiat și, la un moment dat, unul dintre ei i-a tras în față cu un pistol cu aer comprimat. De la câțiva centimetri, de doua ori. I-a împroșcat sângele instant și masiv pe față. Cei implicați s-au împrăștiat rapid.

De când e skatepark -ul, mai ales, e plin de adolescenți, care sunt în filmul lor. Ar trebui să mai treacă pe acolo câte un polițist, poate ar mai ști de frică”, a relatat clujeanca.

Băiatul împușcat a fost văzut după incident în parc , dar umbla ciudat, rău de tot. ”Nu mai calc pe acolo deși mergeam des. Un bărbat i-a zis băiatului să sune la 112 și să dea numărul lui (probabil văzuse ce s-a întâmplat), dar nu cred că a sunat. O fi fost ceva clinci de-al lor, dar ciudat și șocant”, a mai relatat femeia, sub protecția anonimatului.

WhatsApp Image 2023-03-24 at 16.51.21.jpeg

Skatepark-ul din Parcul Rozelor a fost inaugurat în 2021, după o investiție a Primăriei Cluj-Napoca. Tinerii se adună acolo și fără supraveghere uneori lucrurile scapă de sub control.

Un alt clujean ne-a relatat că sunt și cazuri în care se consumă alcool sau chiar droguri. ”Am văzut cu ochii mei o tipă, adolescentă ”ruptă în două”. Părea drogată, nu beată. Nu mai avea control, colegii nu au avut ce face și o sunasera pe maică-sa că era rău. Poliția locală trebuie să își facă apariția mai des prin parc”, ne-a relatat un alt bărbat.

Așteptăm ca Poliția Națională și Poliția Locală Cluj-Napoca să lămurească acest caz deosebit de grav. Parcul Rozelor este frecventat de copii de toate vârstele, iar zona trebuie să fie sigură, fără acest gen de situații conflictuale, consum de droguri sau alcool.

Material de Teodor Almășan și Horea Șoica

Comentarii Facebook