Caz șocant în județul Cluj! Un bărbat mort de o săptămână nu este ridicat de nimeni - FOTO


UPDATE 1

Mortul a fost ridicat în jurul orei 15.50. Angajații de la morgă cu greu se apropie de rulota bărbatului mort, din cauza mirosului. 

225493551_542549966946218_4061915698834331023_n.jpg

-----------------

UPDATE

În acest caz a fost eliberat un certificat constatator al decesului de catre medicul de familie. Surse locale au precizat că apartinătorii/familia nu ar fi tinut legatura cu persoana decedată, astfel că Primaria se ocupa cu ridicarea trupului bărbatului.

Conform certificatului de deces, moartea a fost una naturală, astfel că nu poate fi implicată poliția, fiind o problemă de competența autorităților locale.

----------------------

Un bărbat de circa 70 de ani a murit într-o rulotă din Aghireșu, județul Cluj, pe un teren din zona școlii din localitate. 

Vecinii s-au alertat pentru că nu l-au mai văzut pe bătrân de câteva zile și în plus mirosul a devenit de nesuportat. 

Un bărbat din Aghireșu a murit de o săptămână și nu ridică nimeni cadavrul

S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare.

Nepoții bătrânului sunt nepăsători

Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort. 

De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, ne-a relatat o vecină.

Acest caz este unul de sănătate publică și arată cât de nepregătite sunt autoritățile din România. În marile orașe se mai încearcă ceva, dar cum ieși la 20 - 30 de kilometri din marile aglomerări urbane, autoritățile sunt depășite de așteptările anului 2021. 

Comentarii Facebook