Marti 4 Octombrie

Caz MACABRU la Cluj! Părți din cadavrul unei femei găsite în pădure

 

Un cioban a găsit părți din corpul unei femei în pădurea din Săvădisla. 

 

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda - Postul de Poliţie Comunală Săvădisla au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a descoperit fragmente de corp uman.

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, iar în urma investigaţiilor s-a stabilit că persoana decedată este o femeie, de 64 de ani, din comuna Săvădisla. Aceasta ar fi plecat voluntar de la domiciliu din data de 2 decembrie a.c.”, precizează Poliția Cluj.

 

Cazul i-a șocat și pe polițiști care vor să stabilească dacă este vorba despre o crimă sau femeia a fost atacată de animalele sălbatice.

----------------

UPDATE

 

Ancheta făcută de polițiști arată că femeia s-ar fi sinucis, supărată că a rămas singură, fiul ei fiind plecat în străinătate. 

 

Un câine a dus în curtea unui bărbat o parte din craniul femeii, acesta a sunat la Poliție, iar anchetatorii au găsit pe malul unui pârâu o parte din trupul și picioarele decedatei. Restul a fost sfâșiat de animale, cel mai probabil de câinii localnicilor”, a precizat unul dintre polițiștii care a făcut ancheta la locul faptei.

 

Femeia locuia singură, astfel că nimeni nu a semnalat dispariția ei. 

Comentarii Facebook