Caz incredibil la Napoli Centrale! Clujean urecheat și înjurat de patron pentru că s-a plâns de o pizza

 

Un clujean pretinde că a fost urecheat și înjurat ca la ușa cortului de unul dintre patronii pizzeriei Napoli Centrale, pentru că a îndrăznit să se plângă de calitatea unui produs.

 

Aseara, niste prieteni si cu mine am mers la localul Napoli Centrale pentru a viziona un meci de fotbal si a lua cina. Dupa ce s-a adus pizza, unul dintre prietenii mei, a avut plangeri legate de aluat si de gustul acesteia, drept pentru care i-a fost luata de pe masa, deoarece nu avea de gand sa o consume. Cand am cerut nota, pizza se regasea pe bonul fiscal, iar prietenul meu, desi se adunase suma suficienta care acoperea si pizza si bacsisul, a chemat inca o data pe cineva din conducere pentru a le transmite plangerea, insa nu a primit ce astepta, ci, unul dintre patronii italieni a venit la masa noastra, l-a prins efectiv de ureche si i-a spus, citez: ”Daca nu ti-a placut pizza noastra, iesi in pi**a ma-tii afara din localul nostru!”. Prietenul meu nu doreste sa depuna niciun fel de plangeri, dar eu as dori sa ia Clujul la cunostinta astfel de intamplari”, ne-a povestit F.D. martoră la întreg incidentul incredibil.

 

Cel care l-a urecheat pe clientul nemulțumit a fost unul dintre fiii fostului patron al pizzeriei, Gennaro Ciancio, care a decedat de curând.

 

Prietenul meu l-a intrebat, daca eu acum v-as lovi, ce s-ar intampla? Si celalalt italian a replicat: Nu ati mai trai”, a mai spus clujeanca.

 

Conducerea Napoli Centrale nu a putut fi contactată pentru a comenta acest incident.

-----------------------------------

UPDATE

 

Cei de la Napoli Centrale și-au cerut scuze pentru incident. Și-au cerut scuze și am înțeles că au avut o zi proastă, vă rog să ștergeți știrea!”, ne-a scris clujeanca.

 

Reprezentanții Napoli Centrale nu au contactat și redacția Știri de Cluj.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, sau aveți informații despre un incident grav, puteți să ne sesizați pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook