Caz HALUCINANT în România! Un pedofil de 84 de ani, imobilizat de mai mulți șoferi după ce a fost prins pipăind o fetiță


Un caz care a șocat România a vut loc într-o localitate vasluiană, unde un bprbat de 84 de ani a fost susprins în timp ce abuza sexual o minoră de 8 ani.

Incindentul a avut loc la marginea localității Tutova, din județul Vaslui. Un brbat de 84 de ani a ademenit-o pe o fetiță de doar 8 ani la marginea satului, promițându-i 5 lei pentru o înghețată. Odată ajunși acolo, bărbatul a dezbrăcat-o pe fetiță și a început să o pipăie.

Din fericire, șoferii care treceau prin zonă au văzut incidentul și s-au oprit. Aceștia l-au imobilizat pe agresor și au suant la 112.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost dus în fața judecătorilor, care au decis impunerea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

Instanta dispune arestarea preventivã a inculpatului Radu T., pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 10.07.2019 si pânã la data de 08.08.2019, inclusiv”, se aratã în decizia datã de Judecãtoria Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

Comentarii Facebook