Criminalul clujean va fi extrădat în Anglia. L-a ”turnat” fosta sotie - VIDEO


Cristian Sabou, dejeanul care a omorât o femeie în Anglia și se ascundea la Dej, va fi extrădat. 

Curtea de Apel Cluj a confirmat mandatul european de arestare pe baza căruia Sabou a fost reținut la Dej de polițiștii romani și britanici.

Sabou a cerut numai ca după ce e condamnat să execute pedeapsa în România. .

Avocata lui Cristian Sabou a spus că acesta a fost casatorit in Anglia cu o femeie din Zalau, impreuna cu aceasta avand doua fetite minore. Dupa crima, Sabou a mai stat in Anglia aproximativ 4 ani, dupa care s-a intors in tara. In cei patru ani petrecuti acolo, s-a despartit de femeia cu care avea doi copii, femeie care stia de crima.

In urma cu aproximativ un an, dupa multiple amenintari ca va divulga acest secret, pentru a se razbuna ca a fost parasita, fosta sotie a lui Cristian Sabou a luat legatura pe Facebook cu rudele victimei si le-a spus cine este criminalul.

In ultimul an, acesta a fost supravegheat de politistii romani si cei britanici, pana cand anchetatorii au reusit sa isi faca un probatoriu solid impotriva lui Sabou. Ieri, acesta a fost saltat din apartamentul in care acesta locuia cu chirie in Dej impreuna cu partenera sa si copiii ei minori.

Comentarii Facebook