Miercuri 12 August

Caz de coronavirus la creșa Patrocle din Cluj-Napoca


Un angajat al creșei Patrocle din Cluj-Napoca a fost depistat cu coronavirus și s-au luat măsurile care se impun, începând cu ancheta epidemiologică pentru a stabili contacții.

Luni, în data de 13 iulie 2020, o angajată a creșei Patrocle, care avea funcția de arhivist, a fost identificată pozitiv COVID -19. Imediat s-a efectuat ancheta epidemiologică de către Direcția de Sănătate Publică. În afară de internarea angajatei, DSP nu a dispus alte măsuri suplimentare. 

Angajata, conform anchetei epidemiologice, își desfășura activitatea într-un spațiu distinct, la etajul 2, fără contacte directe în sensul legii cu ceilalți angajați, în condițiile în care activitatea creșei se desfășoară la nivelul parter și etaj 1.

Conducerea creșei a dispus ca măsură suplimentară dezinfecția tuturor spațiilor din creșă. De asemenea, zilnic se efectuează triajul epidemiologic prin termometrizarea personalului și a copiilor, precum și dezinfecția în toate unitățile subordonate Centrului bugetar de administrare creșe.

Conducerea Centrului bugetar de administrare creșe a procedat în conformitate cu prevederile legale și a celor impuse de Direcția de Sănătate Publică în cadrul anchetei epidemiologice”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

Doi directori ai Primăriei Cluj-Napoca au coronavirus. Funcționarii sunt panicați și cer să se facă teste

Comentarii Facebook