Câți șoferi beți la volan au fost prinși la Cluj, în prima zi de Untold



Polițiștii clujeni au depistat, ieri, mai mulți conducători auto care se aflau la volan în timp ce erau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 4 august a.c., ora 18:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 29 de ani, din București, care conducea un autoturism pe strada Edgar Quinet, fiind sub influența alcoolului.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 23:40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Recea Cristur, conducând un autoturism pe strada Giuseppe Garibaldi, fiind sub influența alcoolului.

Cei doi șoferi sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

De asemenea, La data de 5 august a.c., ora 00:50, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, fiind sub influența alcoolului.

La unitatea medicală, bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook