Duminica 5 Aprilie

Cățelușa abuzată sexual la Cluj a ajuns în grija unei asociații pentru protecția animalelor: Lisa a fost salvată


Cățelușa abuzată sexual de un bărbat din comuna clujeană Luna a ajuns, după câteva zile de negocieri și completat de acte, în grija organizației pentru protecția animalelor Kola Kariola.

Reprezentanții ONG-ului au precizat, joi seară, că după ”zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche” animalul a ajuns în sfârșit în grija asociației.

Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km intre Turda-Cluj-Campia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres si nervi cat pentru 10 ani, nemancare, pachete intregi de tigari si zeci de cafele, toate astea ca sa putem elibera catelusa Lisa!

Timp de 8 luni a stat sechesteata de un dement in libertate, probabil tot 8 luni abuzata zilnic. Daca lucrurile functionau in Romania, problema se putea rezolva in doar 2 ore si diabolicul era acum in puscarie.

Nu vreau sa ma plang, dar nu am sa pot exprima vreodata lupta dusa, cat am strans din dinti, cate am fost nevoit sa accept doar ca sa vad interesul acestei cateluse.

Multumesc Dlui Director Dsvsa Cluj, multumim echipei de politisti din cadrul Politiei Campia Turzii si nu in ultimul rand prietenelor noastre, Avocat Cosmina Cerva si Avocat Cristas Petre pentru eforturile depuse.

Acum mancam prima oara pe ziua de azi si vom reveni cu un live din camera de hotel unde acum micuta Lisa, dupa un control veterinar si o sedinta spa, se odihneste linistita.

Pentru voi toti, cei care ne-ati sustinut nu am cuvinte suficiente de multumire! Viata Lisei de acum inainte este datorata voua!

Va iubesc!

Si in primul rand Lisa a fost salvata datorita Doamnei care a anuntat acest caz! Felicitari Doamna pentru curaj!”, transmit reprezentanții Kola Kariola.


Comentarii Facebook