Cățel călcat INTENTIONAT cu mașina la Dej de un bărbat care l-a salvat de pe stradă. Poliția spune că e nevinovat - VIDEO


Un bărbat, care a salvat un cățel de pe stradă din Dej și l-a dus la un adăpost, l-a călcat apoi cu mașina. Bărbatul nu s-a oprit din drum, deși animalul a început să urle, potrivit martorilor. Șoferul a fost filmat.

Am fost contactată de persoana în cauză, care a sunat și și-a făcut mea culpa și și-a asumat tot ceea ce apare în imagini. De aici este marea nedumerire. Adică persoana implicată recunoaște că ceea ce s-a întâmplat și ceea ce vedem cu toții pe camerele de supraveghere este real, dar poliția, în rezoluția lor finală, spune că faptele sunt inexistente. Avem imagini, avem o persoană care recunoaște că a greșit, dar nu avem nicio pedeapsă și nicio soluție din partea Poliției”, a precizat Anca Gherman, reprezentanta Asociației Anima Terra, din Dej, la TVR Cluj.

Poliția spune că bărbatul nu ar fi avut intenția de a călca cu mașina cățelul.

În urma ansamblului de verificări și a datelor rezultate a reieșit faptul că incidentul s-ar fi produs în lipsa unei intenții din partea conducătorului auto, care ar fi găsit cățelul respectiv pe stradă, l-ar fi luat în autoturism cu scopul de a-l duce la un adăpost de câini și s-a deplasat în zona în care cunoștea că se află un astfel de adăpost. În urma faptului că nu a identificat locația exactă a adăpostului ar fi ales să lase câinele în acea zonă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, agentul de poliție Andreea Vișan. 

Cei de la Asociația Anima Terra Dej spun că înregistrarea video care suprinde fapta este clară.

Comentarii Facebook