Cătălin Pușcaș și Alin Liți, cei doi tineri care au murit pe Bulevardul Muncii, sunt plânși de prieteni

 

Alin și Cătălin și-au pierdut viața într-un mod tragic, în urma unui accident care a avut loc luni seara pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca.

 

Alin avea 19 ani, terminase Colegiu Tehnic Ana Aslan, iar Cătălin avea 17 ani. Cei doi au plecat luni seara de la un club din Mărăști și, din cauza vitezei, au lovit un stîlp de pe Bulevardul Muncii. Impactul le-a fost fatal.

 

Cei doi au postat o fotografie pe Facebook cu puțin timp înante de tragedie. 

 

 

Iubita lui Alin a lăsat un mesaj emoționant, pe pagina acestuia de Facebook.

 

”Iubirea mea, acuma te-ai dus departe, acolo printre îngeri, ne vei veghea de acolo! Ai fost iubirea vieți mele si nu te voi uita niciodată, vei ramane mereu in sufletul meu un om vesel si zâmbitor! Te iubesc si o sa te iubesc toate viata mea! Dumnezeu sa te odihnească in pace, suflet blând.

 

Puscas tu ai fost un prieten bun de-al meu si mereu cu zambetul pe buze, se te ierte Dumnezeu si sa te odihnească in pace!”, a scris tânăra.

 

Și alți prieteni au lăsat mesaje de condoleanțe, pline de durere:

 

Frățior drag te-ai dus de lângă noi când era viața mai frumoasa și ne-ai lăsați pe toți aicea și tu ai plecat mult prea de vreme dintre noi nu îmi vine sa cred nici acuma ! Dumnezeu sa îți iarte păcatele și sa te odihnești în pace !! Drum bun sa ai Aline ! Condoleanțe Familiei !!”.

 

Nici acum nu imi vine sa cred ce s-a intamplat si mai ales de ce Dumnezeu v-a luat asa devreme de langa noi si de langa cei dragi. Aveati o viata inainte, aveati vise de implinit. De ce ati plecat??”.

Comentarii Facebook