Miercuri 17 Aprilie

Cât va mai trebui să răbdăm frigul? Vezi prognoza meteo pe două săptămâni



Temperaturile au scăzut brusc în toată țara, iar meteorologii anunță că vremea se va menține rece pentru o perioadă.

Astfel, în Transilvania, valorile termice diurne vor avea o evoluţie oscilantă în primele zile ale intervalului de prognoză, de la o medie regională de 8 grade în prima zi, spre 4 grade în a doua zi, pentru ca ulterior să crească din nou până la aproximativ 11 grade pe data de 18 martie. În această perioadă minimele nocturne nu vor avea variaţii importante şi se vor menţine la valori medii negative, de -5...-2 grade.

Pe 19 – 20 martie vremea se va răci semnificativ, temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 5...6 grade, iar temperaturile minime vor scădea spre valori medii de -6...-5 grade. În intervalul 22 – 27 martie regimul termic va creşte uşor şi treptat, astfel încât, la finalul celor două săptămâni de prognoză, va deveni apropiat de cel normal pentru sfârşit de martie, cu medii termice de aproximativ 10 grade ziua şi -2...0 grade noaptea.

Precipitaţiile, mixte, se vor semnala cu o probabilitate mai mare pe 15 martie şi, aproape zilnic, în intervalul 18-27 martie, dar vor fi în general slabe cantitativ şi pe arii relativ restrânse.

Comentarii Facebook