Miercuri 24 Aprilie

Cât de sportivi sunt angajații clujeni? Au ars peste 300 milioane de calorii într-un an


Angajații din cadrul companiilor clujene sunt printre cei mai sportivi din țară, conform unui studiu realizat recent de către compania 7card.

Studiul a vizat un număr de 15.000 de abonați 7card din Cluj, angajați în cadrul multor companii din Cluj-Napoca și restul județului, care au acces la peste 70% dintre toate centrele de sport și relaxare atât din Cluj și din restul zonelor în care 7card este prezent (săli de fitnes, săli de dans, escaladă, squash, yoga, înot, etc.). 

Astfel, în decursul anului 2018, abonații clujeni au însumat în total, 600.000 de ore de mișcare, care înseamnă 24.000 de zile sau 65 de ani. De asemenea, aceștia au reușit să ardă un total combinat de peste 300.000.000 de calorii.

Printre cele mai populare activități ale clujenilor se numără fitnesul și aerobicul, urmate de pilates și cycling/Spinning. De asemenea, alte trei activități care au devenit tot mai populare în decursul anului sunt Kangoo Jumps, TaeBo și Yoga.

Companiile cu cei mai ”sportivi” angajați (companiile cu cei mai mulți abonați 7card) din Cluj sunt din domeniile: Software & Services, Automotive & Components, bănci, outsourcing și din sectorul public.

În ceea ce privește ”portretul” angajatului sportiv clujean, studiul arată că un procent de 42% dintre abonații 7card sunt femei, în timp ce restul de 58% sunt bărbați. Vârsta medie a abonaților clujeni este de 30 de ani, iar marea majoritate a acestora preferă să desfășoare activități sportive sau de relaxare după ce ies de la serviciu, intervalul orar în care abonații sunt cei mai activi fiind 17.00 - 18.00.De asemenea, ziua în care aceștia sunt cei mai activi este lunea.

De asemenea, Cluj-Napoca este și orașul cu cea mai variată ofertă de relaxare și sport din întreg catalogul celor de la 7card, cu un procent de 27 locații/100.000 locuitori.

195_7card_infografic-Cluj-1.jpg195_7card_infografic-Cluj-2.png



Despre 7card

Compania 7card, fondată în anul 2011, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii extrasalariale de tipul ”Relax and Sport” din țară, având un portofoliu vast de clienți (aproximativ 1.600 de companii mari, multinaționale și IMM-uri) în 56 de orașe din țară. 

Avem 1.600 de clienţi companii la nivel naţional, dintre care aproximativ1.000 sunt multinaţionale. Restul de 600 sunt sunt IMM-uri, care au chiar și câteva zeci de angajaţi”, a declarat Dan Moraru, marketing manager al companiei. 

Printre beneficiile angajaților care beneficiază de 7card se numără prețul redus sau chiar gratuitatea abonamentelor, în funcție de procentul suportat de către angajator, dar și accesul la un catalog vast de centre de sport și relaxare (Aerobic, Fitnes, Pilates, Zumba, Dansuri, Kangoo Jumps, Yoga, Piscină, Cycling, Tenis, Cross Training, Patinoar, Bicicletă, Escaladă, TaeBo, Spinning, Arte Marțiale, Squash, Padbol, CrossFit, Padel, etc.) din aproape toată țara.

Preţul unui abonament 7card este cu aproximativ 35% mai ieftin decât unul la o singură sală din oraş. În plus, acesta ofera acces la peste 650 de locaţii din ţară, iar angajatorul poate să acopere oricât dorește din costuri, chiar până la 100%”, a mai precizat acesta.

Pentru mai mult informații despre 7card, detalii despre serviciile oferita sau despre cum poate fi obșinut, accesați https://7card.ro/


Comentarii Facebook