Duminica 28 Aprilie

Cât de frig va fi de Crăciun și de Revelion? Vezi cum va fi vremea până în februarie



Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a vremii pentru perioada decembrie 2013 -februarie 2014. Meteorologii anunță că cea mai friguroasă lună va fi ianuarie și tot atunci se vor înregistra cele mai multe precipitaţii sub formă de lapoviţă şi zăpadă.

Regimul termic va fi apropiat de cel normal in vestul, sudul si sud-estul tarii, iar in regiunile nordice, nord-estice si centrale sunt posibile medii ale temperaturilor mai scazute decat normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa peste media climatologica in centrul si sud-estul tarii si apropiate de normalul perioadei in celelalte regiuni.

Ianuarie 2014

Valorile termice vor fi, in general, apropiate de mediile multianuale, iar local in partea de sud si sud-est a tarii sunt posibile temperaturi peste normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, exceptand regiunile vestice si centrale, unde sunt posibile valori excedentare.


Februarie 2014

Temperatura aerului va avea valori medii apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor putea fi local excedentare in vestul si nord-vestul tarii si apropiate de mediile climatologice in celelalte regiuni.

 

Comentarii Facebook